Ik ben Lobke D’Hespeel, 40 jaar, moeder van 2 dochters, psycholoog van opleiding. Ik heb 9 jaar in een Centrum voor leerlingenbegeleiding gewerkt. Daar werkte ik vooral met kinderen, jongeren, ouders en gezinnen. Momenteel ben ik volledig zelfstandig als psycholoog/therapeut. Momenteel werk ik in de groepspraktijk Psypunt vlakbij het Sint-Pietersstation in Gent. Vanaf augustus 2018 verhuis ik naar de groepspraktijk Ruimte. Ik vind het belangrijk om voortdurend bij te leren en mezelf als therapeut blijvend in vraag te stellen door intervisie, supervisie en opleiding.

Opleidingen:

  • Psychiatrisch verpleegkunde KHBO Brugge
  • Klinische psychologie Ugent
  • 4 daagse oplossingsgerichte psychotherapie
  • 4 daagse handelingsgerichte diagnostiek
  • 4 jarige opleiding Contextuele therapie, Balans in Gent
  • Seminarie psychoanalyse met kinderen